Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přečetl jsem si velmi pozorně vaše příspěvky. Jsem poštípán asi stejně jako vy. Můj pes bohužel také, protože má krátkou srst. Navšívil jsem veterináře, později i veterinární kliniku. Každá rada je drahá. Stálo mě to celkem 4 000,-Kč a pořád nic. Teprve, když nám shořela stodola a trávník byl poset popelem, svilušky už se neobjevily. Takže nejrozumnější se mi jeví rada, buď se budeme muset naučit respektovat přírodu a ne sypat do trávy chemikálie, které škodí našim miláčkům anebo... si postavte každý stodolu a v období, kdy svilušky nejčastěji začnou škodit, stačí jen škrtnout...

Samozřejmě se směju, ale když jsem byl asi v polovině vašich příspěvků, tak mě upoutala debata o anonymech, kde všichni přispěvatelé úplně zapomněli na problém svilušek. Další moje rada: nehádejte se, když jste poštípaní všichni stejně.

Ve svém životě musíme brát i věci s nadhledem. Kdyby prasata uměla psát, určitě by psaly o tom, jak je lidi jedí... Takže poslední rada: úsměv, respekt k přírodě a buďme rádi, že nepřenáší nějaké nemoce. A teď všichni do mě a hned nám bude všem líp.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika