Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přilákat se dají. Máme na hromadě kostky ze staré zídky, kterou jsme loni na jaře opravovali. Staré kostky jsme nechali ležet bokem s tím, že je až budeme mít čas, přeskládáme jinam. Mezi kostkami se zabydlely užovky - viděli jsme je několikrát a našli jsme i jejich svlečky. Nechali jsme je i s těmi kostkami být. Na zahradě nám užovky nevadí, ať si tam žijí podle libosti. Zmije u nás v okolí nejsou.

Na zahradě máme kolem stovky ještěrek - odhadem 20 dospělců, zbytek jsou mláďata. Hromádce kostek s užovkami se ale ještěrky důsledně vyhýbají a chodí se vyhřívat jinam.

Jestli máte kolem zahrady jak užovky tak zmije a vytvoříte jim nějaké útočiště, nelze ovlivnit jestli se tam nastěhují užovky nebo zmije nebo oba druhy hadů naráz.

Rozeznáte od sebe užovku podplamatou, užovku hladkou a zmiji obecnou? Dost lidí si je plete, fotky pro porovnání si lze dohledat googlem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika