Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevím, jestli už tato metoda likvidace španělských plzáků tady nebyla probírána, ale protože diskuse na téma likvidace slimáků je hóóódně dlouhá a nemám čas ji celou pročítat a kontrolovat, tak nevím, jestli teď náhodou nepřináším dříví do lesa. Takže: Dosud jsem slimáky po ránu sbíral do starého kbelíku, pak zalil horkou vodou a po vychladnutí umístil do kompostu. Zdálo se mi to celkem jednoduché a rychlé. Známá mi však nedávno poradila svou, prý ještě lepší metodu : "Já je stříhám nůžkama". Čili přešmiknout každého po zemi lezoucího slimáka obyčejnými kancelářskými nůžkami. Napřed se mi to zdálo takové primitivně přiblblé, ale nedalo mi to, překonal počáteční nedůvěru a vyzkoušel to. Měním názor, je to mnohem rychlejší a jednodušší, prostě geniální.

Jo, jinak se blíží doba, kdy začnou klást vajíčka (cca od poloviny srpna), takže právě nyní by měl být odlov intenzivní, aby se eliminovala populace příštího roku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika