Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Víte, ono je to složité. Lidi, kterým vadí sousedovic kočky, je nejednou tráví. Dát pár granulí do kousku paštiky či sýra není problém. A majitel kočky to nemůže poznat, tak to svede na otrávenou myš.
  Článek, který cituje dr. Hlavatý je především o požití návnad zvěří.. Jistěže nelze sekundární otravu vyloučit, racci možná žaludky myší nevynechávají. Nevím odkud článek pochází, já v něm cítím vliv ekologických aktivistů a nepříliš vysokou míru objektivity.
   Kumarinové antikoagulanty mají jasně definované antidotum a tím je vitamin K. Proto trochu nerozumím veterináři, který o půlnoci kočku uspal, nejspíš byla v posledním tažení. V minulosti se taky používaly jiné jedy než antikoagulační.
   Každou chvíli u nás v okolí někdo přijde o kočku.  Většinou pod koly aut, někdy psem. Umírající otrávené kočky nevídám, byť netvrdím, že by nemohla být.  Jed tu používají všichni, co uskladňují jablka ve sklepě, jinak by nevydržela ani do Vánoc.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika