Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Samozrejme, je to nieco za nieco. Bohuzial, ako som uz spominal, latky ucinne voci piliarke su prakticky vzdy silne toxicke aj pre mnohe ine uzitocne druhy hmyzu - vcely, cmeliaky, ucholaky, drave pavuky,... Tyka sa to aj Spintoru. Z dostupnych pripravkov je myslim najbezpecnejsi vyluh z Quassia amara, avsak je drahy, neda sa bezne kupit a jeho priprava je dalsia robota navyse.

Ucinok Spintoru na blanokridly hmyz vsak mozno vyuzit v boji s mravcami - prakticky vsetky "eko" navnady na nicenie mravcov obsahuju spinosad, co je ucinna latka spintoru.

Niekedy vsak je dobre sa na problem pozret aj z inej strany. Su odrody sliviek, na ktorych piliarka zdecimuje celu urodu, a su odrody - napr. Stanley - kde proti piliarke neosetrujem a uroda vzdy vyborna. Teda pokial nezmrzne. Stanley neosetrujem chemicky vobec. Pri dozrievani opadnu najprv cervive plody  (cca 1/4-1/3 urody), zbytok je na 95% necervivy a moze sa podla toho upotrebit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika