Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Chytříí lidé vědí, že samotářky jsou mírumilovné a nemají žihadla! Chytří lidé naopak samotářkám staví domečky a lákají je do svých zahrad a pozorují je a učí to i své děti. Jsme jako celek ohavná stvoření, kteří vše kolem jen hubí a zamořují jedy. Proto je čím dál víc nemocí a alergií! 

Samotářka nevyvrtá do dřeva díry, pokud se to dřevo už samo stářím nerozpadá.. Používá dírky po dřevokazném hmyzu. Nepoužívejte jedy!!! Nebojte se jich, pozorujte je z blízka. Zamilujte si je!  Staňte se jejich ochránci. Tam kde samotářky nechcete mít udělejte cementovou omítku, otvory v dřevu zatmelte. 
Ale všechno bydlení, které jste samotářkám takto zničili jim nahraďte a vytvořte jinde. Návodů na vytvoření domečků pro samotářky najdete na internetu mnoho. Zahoďte jedy, nepodporujte firmy co se jedy zabývají. Nebuďte smrťáci! Milujte přírodu a chtaňte ji, buďte příkladem celé rodině dětm, sousedům. Děkuji! Jan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika