Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, potřeboval bych poradit v tom jaké pletivo vybrat na ochranu kořenů ovocných stromů. Mám na zahradě několik stromků jabloní, které jsem zasadil před 2-3 roky. Stromky takřka nerostou užírají jim kořeny hraboši nebo něco podobného. Chystám se stromky přesadit a koupit i nové, ale rozhodl jsem se že jako ochranu použiju nějaké pletivo na ochranu kořenů. Můžete mi někdo poradit jaké pletivo je na to nejvhodnější? Díval se se po internetu a našel sem králičí pletivo s různými velikostmi ok, nejvhodnější se mi zdá velikost 1,6 nebo 1,3 mmm-to jsou asi nejmenší, které sa nabízejí.

Myslíte že tato velikost by kořeny uchránila před hraboši a podobnými hlodavci? Také by mně zajímalo jak veliké bych to měl kolem stromu udělat jestli třeba 1m x1m. A zda pokud by kořeny rostly by jim toto pletivo v budocnu nevadilo-aby kořeny jimi prorostly?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika