Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dá se pouzit pripravek Karate Zeon 5 CS, v koncentraci 5-10 ml pripravku na litr postrikove jichy.  Na 100 m² osetrene plochy aplikujete podle porozity materialu postrikem 5 az 10 litru jichy, zodp. 50 ml Karate Zeon 5 CS.  Je to mikroenkapsulovany cyhalothrin, zodpovida pripravku Demand CS v polovicni koncentraci (lambda-cyhalothrin CS 50 g/l vs. 100 g/l), dlouho ucinny pyrethroid se sirokym spektrem ucinku proti vsemu hmyzu i pavoukum; v dusledku enkapsulace zustava ucinna latka na osetrenych povrsich, je odolna vuci svetlu a nerozklada se, pokud povrchy neomyvate/nejsou smyvany srazkami apod.

Pokud tak osetrite steny, dutiny, skviry a mezery kde se lezouci hmyz a pavouci ukryvaji, bude je to ve vnitrnich prostorech hubit na leta vopred. 
Ucinna latka ma zanedbatelny tlak vyparu, tj. nesmrdi a nezamoruje vzduch, z bezpecnostnich opatreni je nutno uklizet prach (vysavani, vetrani, omyvani podlah apod.).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika