Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, mám dlouhodobý problém s kunami. Vůbec se nebojí lidí, drze se na mě koukají když na svítím baterkou atd. Je jich tak minimálně 5 a pravidelně dělají nájezdy na trávník a rostliny. Všechno vyhrabou, vykoušou, poválí a úlpně zdevastují. Kdyby je někdo sledoval, řekl by, že to snad dělají nachvál nebo co.

Zoušel jsem snad všechny rady, které jsem se dočetl na forech a nic. Vlasy, myšoplaše, psí výkaly, parfémy atd a nic. jsem z toho uplně zoufalý. Pěstuji pomerně vzácné kusy a všechno šlo do háje. Poslední co jsem nezkoušel a co zabralo sousedům je vejce ve sklopci a chycenou kunu nechat pojíd hlady. Prý jak to ostatní kuny uvidí, zpakují se a bude klid. Boužel mi to přijde docela morbidní a rád bych se tomu vyhnul, i když je nenávidím. Je možné je nějak otrávit jedem ve vejci? nevím jaký použít. Dřív se prý dával strychnin, ale dnes je skladování nezákonné a celkem bych i měl strach ho použít...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika