Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jak jsem slíbil, tak tedy píšu, jak jsem dopad. V záchvatu už čirého zoufalství jsem koupil pastičku Farila z OBI. Jako na první pohled jsem si říkal - Kus drátu, no to jsem zvědavý?!? Dle rad zde napsaných výše jsem vše nastavoval v rukavicích (není to nic složitého - zmáčknout a zachytit zobáčkem). Vybral jsem první větší krtinec, rýčem vydloubnul kostku hlíny, vyčistil chodbičky a zasunul pastičku. Vršek jsem přikryl dlažební kostkou. To bylo úterý odpoledne. Ve středu odpoledne jsem to šel zkontrolovat a... a prd  pastičky zmizely - krtek je normálně zahrabal ještě hlouběji, asi něco cítil. Vzal jsem tedy obě pasti omyl a pečlivě vydrhnul hlínou (vše v rukavicích) diru jsem vyčistil od nahrnuté hlíny a založil pasti znova. Hned jak jsem přišel ve čtvrtek z práce  - běžel jsem na zahradu to zkontrolovat. A hele, nevěřil jsem svým očím, jeden kousek byl uloven . Takže potvrzuji opravdu to funguje!!! 

Akorát, jak jsem si myslel, že budu mít radost, až ho chytím, tak trošku mě mrzelo, že tento způsob odchytu je pro krtka destruktivní ono to je fakt celkem nerovný boj. Takže zkusím vyrobt tu trubkovou past, tak bude mít krtek alespoň šanci to přežít a mě neubude, když ho vyvezu někam do polí.   Jinač lovu zdar a pevné nervy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika