Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A JE TO - VÍTĚZSTVÍ!!! Krtkátoři! Jakýkoliv zvukový rušič se minul účinkem-větrní nebo další cinkátka-nic. Citrón do děr a chodeb-nic. Naftalínové tablety-nic. Kuličky přímo určené na odpuzování krtků-zakoupené v Hornbachu-nic. Včechno normálně vyhrabal a úhledně "položil" vedle své hromádky. Den co den!  Půjčený elektronický rušič krtků-jeden ultrazvukový, druhý normální-ani ťuk (nechtěl jsem vyhazovat od 350 do 1.300 kč za něco, co nevím, jestli funguje nebo ne).

Sousedovic kočku jsme ukecali, aby ho chytila-jestli nám rozuměla nebo co, ale krtka skutečně přinesla. ALE NE NAŠEHO!!!

Koupil jsem za 89 korun past na krtky-někde se tady o ní píše - obyčejná trubka se záklopkami na obou stranách. Záklopky se otevírají jen dovnitř, takže ať tam vleze z které chce strany, ven se nedostane.

POSTUP-pracoval jsem v rukavicích-raději-aby necítil náhodou můj pach(nevím?). Normálně v místě krtince jsem prsty vyzkoušel, jak tam vedou chodby, odhrabal tolik, aby se tam dala ta trubka položit-aby na každé straně navazovala na jeho chodbu(na jedné straně to dokonce vypdadalo tak, že na na trubka na jeho chodbu navazovala v úhlu, protože to bylo jakoby v zatáčce). Trubka má taková dvě okénka - ta je třeba dát směrem nahoru, aby bylo při kontrole vidět, jestli tam krtek je nebo ne. Trubku kolem jsem zahnul hlínou, shora jsem položil zednickou stěrku(má držák - takže je vidět, kde je a dobře se oddělává), kolem jsem to přihrnul.

RYCHLOST. Past jsem nainstaloval ve 22 h večer, když jsem se vrátil domů. Krtek byl vždy aktivní během rána a dopledne-to obnovoval revír, jak jsem vypozoroval. Na past jsem se šel podívat ve 14 hodin druhý den - no a byl tam! Takže za 16 hodin. Vyjmuli jsme past a odnesli ho daleko na louku (nechtělo se nám ho zabíjet-přece jen nemůže ze to, že někajým blbcům lidem vadí, že se mu chce taky žít, že jo... Snad se vůl nevrátí. Past jsme pro jistotu nastražili na další místo - to kdyby těch squaterů bylo víc.

VŠE OSTATNÍ SE ABSOLUTNĚ MINULO ÚČINKEM!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika