Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Velmi rád to nafotím, ale nyní v pooraném poli je to nemožné i kdybych to kamufloval. A v louce jsem to nikdy ani nezkoušel, protože nemám představu kudy v zemi krtek nyní chodí a chodbičky jsou hluboké a spádovité. V louce mi krtek ani nikdy nevadil.
Past jsem vždy kladl do upraveného záhonu (brambory, jahody, cibula, česnek, petržel, cerel, mrkev) kde jednoho dne jsem uviděl nadílku v podobě chodbiček a díky nadzdviženému povrchu záhonu nad chodbičkami je vidět kde přesně krtek chodil.
Pokud past druhý den najdete bez zjevných známek změny, krtek tam nebyl, nebo tam vůbec nechodí. Jestli se Vám někdy stane, že past obhrabe a pokračuje dál, tak mu na ni něco smrdí. Skladuji (skladoval) ji venku na čerstvém vzduchu.
Nejlepší by bylo postup nafotit přímo na záhoně který právě navštívil krtek. Díval jsem se do česneku kde by to šlo, ale krtek se zatím ještě nepřistěhoval. Ale jak něco uvidím, nafotím to.  
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika