Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Omlouvám se, ale nepodařilo se mi dostát mého slibu s nafocením ukládání pasti.
Po dlouhém hledání pasti, mi bylo řečeno, že si ji půjčila dcera.
Můj záměr nafotit ukázku aspoň s jiným kouskem trubky se mi též nepodařil, protože políčko je poorané a žádný krtinec jsem tam zatím nenašel. Krtince byly na louce u souseda, ale v louce by nebyla ukázka přesná, neboť chodbyčky mají různé hloubky, spády a Vy musíte najít kudy chodba vede.
Samotný krtinec je k této pasti nevhodný. Pasti kladu do políčka, které je upraveno a kde krtek dělá chodbičky vodorovné těsně pod povrchem. (hlavně po dešti) a kudy vede chodba je docela dobře vidět. Část chodbyčky odhrabu (v délce trubky) , tak abych nezasypal odhrabané díry, trubku vložím mezi dvě odhrabané díry aby je propojovala zase v jednu chodbu. Případnou vzniklou netěsnost přikryji zmačklou vlhkou hlínou v placku (dlaněmi) aby při dalším zahrabání se chodbyčky nezasypaly. Celou past zahrabu..Pracuji v gumových rukavicích, protože krtek má dobrý čich.
Že je v pasti krtek se dozvím tak, že tiše přijdu a těsně nad past přiložím ucho. Snahu krtka dostat se ven určitě uslyšíte. Kdybyste přišel „hlučně“, krtek by to uslyšel a na chvíli by utichl i on.. Kontroly provádějte max. po půl hodinách. Do jedné hodiny věznění, krtek chcípne a pak už neslyšíte nic.
Mimochodem ten Váš nafocený krtinec je už dost starý. Vy se zajímejte o chodby vytvořené čerstvě.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika