Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážení, vše jsem vyzkoušela! Staničky s talonem ano. Následky smrtící! Všude mrtví potkani. Ale má to jeden zádrhel! Ti mrtví jsou jen mladí samci a mladé nezkušené samice. Stará matka rodu nikdy nástrahu nesežere. Když začnou umírat, zabalí si a odstěhuje se někam do klidu. Tam počká a když přestanete klást nástrahy tak se vrátí a plodí dále.Pes pro ni není nebezpečný- jednotlivá hnízda, která vyhrabe a jednotlivé kusy, které chytí neohrozí potomstvo! Se starou samicí se žádný nebezpečný pes ani nepotká.Kocour není pro potkanici problém, kocour loví ze sportu a lovu potkanů se zkušený kocour věnuje jen když je krysař - ten je vzácností a stejně loví jen ze zábavy.

Jediným nebezpečím pro potkaní matku je kočičí matka- zkušená lovkyně a hlavně matka koťat!!!Ona totiž v době když má koťat se od nich vzdaluje jen minimálně a když loví myši!!! tak vychytá potkanici všechny mladé! Se starou potkanicí se kočka vůbec nepere.Přejdou kolem sebe bez pozdravu.Potkanice má stejnou sílu jako ta kočka.Když ztratí potkaní matka celou generaci mladých balí kufry a po dobu života kočky se na toto místo nevrátí!

A proto se ptám paní Kubišové, když se kastrujou všechny kočičí matky, tak že se na dnešním venkově vyskytujou jen kastráti, kdo kastruje potkany???

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika