Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já vám fakt nerozumím. Vy tu pořád uvádíte nějaký skleníky z hypermarketu, sypající se konstrukce, loupající se barva z oceli, lítající polykarbonát, polykarbonát z Číny atd... to opravdu nevím, co jste kde pořád kupoval a jak konkrétně to "sypání" vznikalo a projevovalo se. Jak konkrétně vám nefungovaly tenčí profily. Co se vám nekalého dělo s polykarbonátem...

Jak už jsem psal, kvalita polykarbonátu v žádném případě nezávisí na tloušťce (neplatí vaše tvrzení 4mm=nekvalitní), ale na výrobci. A ten vyrábí sortiment od 2mm až po několik centimetrů. Nemluvě o tom, že hobby skleníky jsou nabízeny především ve variantě 4mm polykarbonát. Stejně tak kvalita konstrukce nezávisí na tloušťce materiálů, ale na profilování, typu spojů a dobře spočítané stabilitě.

Jestli můžu doporučit, dal jsem na kladné ohlasy, a pořizoval si skleník od firmy z Němčic u Litomyšle. Zvolil jsem pro své nenáročné používání levnější hobby variantu. Konstrukce je opravdu kvalitní, stejně tak 4mm polykarbonáty. Nic se nesype, nic nelítá, nic nepraská, nic nerezne. Nic jsem nemusel dodatečně kutit a upravovat. Nedělal jsem jako vy testy s nekvalitními levnými skleníky, ale využil jsem letní akční ceny přímo u této firmy, a po 4 letech jsem se zatím s žádným problémem vámi popisovaným nesetkal.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika