Chlupaté jádra vlašských ořechů
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | 1, 2, 3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 58.240 (?), 11.2.2016 21:07
I když se přiznám, že bych to také nejedl, ani ptáčkům bych to nedával, vidět v tom hned aflatoxiny je ale unáhlené. Podle vzhledu to budou jen banální plísně, třeba rhizopus, nebo něco podobného. Těch mykotoxinů je obrovské množství, ale hned strašit aflatoxiny? pH
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 91.178 (?), 12.2.2016 18:24
Přirozený výběr pokřivujeme už dávno.Kácení remízků, jednokultůrovou výsadbou nebo i výsadbou cizokrajných rostlin.Přikrmováním nic nezkazíte jen nedávat nic slaného nebo sladkého.Tedy hlavně nedávejte pečivo! Plísně ani hniloba tak nevadí. Nevím proč ale nahnilá jablka vyklovávají nejdříve. Holt máme jiný metabolizmus.Dobré je i dát lůj.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 91.178 (?), 13.2.2016 13:02
No právě.A proto si myslím že přikrmováním už nic nekazíte.A každý kdo chodí do přírody a kouká kolem sebe vidí co ptáci i ostatní zvířata žerou.Ale to je na dlouhou diskuzi.A jestli přikrmovat nebo ne si rozhodne každý sám.Na internetu najdeme spoustu argumentů pro i proti.Jen prosím opravdu žádnou sůl a cukr případně další náhražky.
A k jablkům.Ty potvory vyzobávají to shnilé i když není zmrzlé.Na vlastní oči jsem pozoroval sojku jak žrala mumifikovaná jablka na stromě a to bylo dostatek jiného žrádla.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3
|
|
|