Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Uf, těžko uvěřit takovým tvrzením. Česnek vydrží v suchu a teplotě něco pod 20°C třičtvrtě roku. Cibule taky několik měsíců v suchu a teple vydrží v perfektní kondici. Mrkev, i ta kupovaná, ten týden až dva nemá uložená v lednici problém. Brambory máme několik týdnů v teple v potravinové skříni v kuchyni. Klíčí pouze podzimní, a to rozhodně ne po několika dnech. Čerstvé brambory rozhodně ne, to je dokonce nemožné.

Jestli přicházíte s těmito tvrzeními, spíš bych se zaměřil na druh zeleniny, kterou pěstujete, než na její uskladnění, protože toto se normálně nestává. Spíš mně čím dál víc připadá, že si z nás jen utahujete...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika