Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já skladuji zeleninu v hlubokém kamenném sklepě pod domem ke své plné spokojenosti tak, že mrkev, celer a petržel ukládám do sklepa zásadně neumyté. Časem jsem zjistila, že jakmile se zelenina před uložením do sklepa umyje, její dlouhodobé skladování je zmařeno. Neumytá zelenina mi vydrží ve sklepě bez problémů do jara, aniž bych ji dávala do písku. Založení mrkve do písku se mi neosvědčilo. Proto neumytou mrkev a petržel dávám do vysokých děrovaných plastových bedniček tak, že jakoby v bedničkách stojí. Celer ukládám rovněž neumytý do nízkých děrovaných plastových bedniček, vždy v jedné vrstvě. Je to jako u všeho, něco za něco. Neumytá zelenina prodlouží skladování, umytá zelenina ne. Bylo by příjemnější, kdyby bylo možné brát ze sklepa zeleninu již umytou, ale to nejde, pokud ji chci mít v pěkném stavu celou zimu. Tolik z mé zkušenosti. Pokud máte dobrý sklep, zeleninu hlavně před uskladněním neumývejte a s uskladněním budete spokojen.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika