Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vyzkoušel jsem sušení, sterilaci stroužků, naložení do oleje a zmrazení. Žádný způsob konzervace se ale nevyrovná čerstvému.
Se solí míchám utřený česnek taky. Soli ale přidávám méně (asi 25%). Přidávám ale navíc kyselinu sorbovou v doporučené dávce. Vzhledem k množství, v jakém se česnek konzumuje (třeba oproti nealko nápojům) jde o zanedbatelné množství.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika