Zizaly apokalypsa



host - 142.92 (?) 
2.9.2014 17:28, zobrazeno: 3095x

Uz dva dny prsi, coz neni neobvykle, ale to co se ted deje jsem jeste nezazil. UTOK ZIZAL. Dvere garaze a vchodove dvere, zizaly jsou vsude, zvenku na zarubni, mezi zarubni a dverma v mezere, splhaji nahoru, az navrch dveri! Kdyz otevru, tak opadaji na hlavu :-D Garazove dvere zas jsou rolovaci nahoru, jako spodni cast maji gumu ktera ma tesnit mezeru mezi dverma a podlahou - zizali jsou tam jak klubko hadu, treba 20 na sobe a vedle dalsi klubicko. Nechapu. Take je zajimave ze zizali jsou mega aktivne jak hadi, proste lezou, krouti se bez prestavky, normalne kdyz zizalu zvednes, tak nejak moc neprotestuje, tyhle jsou nejak poblaznene.

Jinak zizal mame hodne (coz jsem rad, ponevadz jsou prinos pro zahradu), ale jelikoz mame veliky okap, tak se zrovna pred destem nemusi schovavat az na takoveto mista, maji minimalne metr ze vsech stran domu, kam muzou jit, takhle to bylo vzdycky do ted. Zeby jim byla zima a nestihli se ulozit na zimu? Zazil nekdo neco podobne?

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 67.66 (?), 2.9.2014 21:47

Vylezly ze země, aby se neutopily

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 110.80 (?), 29.4.2015 13:44

My máme něco podobného, jen to nejsou žížaly, ale takový červi, asi 3cm dlouhý, je jich asi stovka hlavně před deštěm, lezou nám k domu pod střechu a tam uschnou.Je to děs je furt seškrabávat...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika