Nádobí na grilování



host - 230.38 (?) 
4.5.2015 12:20, zobrazeno: 1852x

Zdravím, už dlouhá léta pořádám grilovací párty a až doteď jsem využívala klasické nádobí na párty, jen bylo peklo ho po každé akci umývat. Tak přemýšlím zda nepořídit plastové párty nádobí. Jste spíše pro plastové party nádobí nebo pro klasické? Vadí vám plastové nebo to neřešíte? Chci aby si lidé tu party vždycky užili a rádi na ní vzpomínali a aby to nějak nezkazilo dojem. Ale přecijen je jednodušší nádobí vyhodit než dlouho druhej den umývat zaschlé špinavé talíře. Tak mě zajímá obecný podtoj lidí vůči plastovému nádobí :).

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
J.f.K - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (322) - 244.2 (?), 4.5.2015 13:08

... máme nádobí, které se dá umýt v myčce nádobí (i "šavle" na šašlik, které jsou v horním koši položeny uhlopříčkou). Jediné co se do myčky nevejde jsou klasické opékaci vidličky na špekáčky dlouhé 1,25 m.

No ale jak myslíte, životní prostředí snese mnoho a po zavedení zákazu jednorázových palstových tašek tady bude potřeba díru nějak zaplnit, tož jednorázové tácky na to budou asi výborné (a nerez je neprakticky drahý wink) . 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
Marvella - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (820) - 61.125 (?), 4.5.2015 14:10

Dobrý den, několikrát za sezonu máme též vetší grilovací párty (cca 40 lidí) a používáme pouze porcelán, sklo a nerezové příbory. Ano, je to trocha víc práce a nošení sem a tam, ale podle mě tomu nikdy nemůže konkurovat plast ani papír. Ale lidi mají zvyky různé, takže je možné, že jim to ani tak vadit nebude. Marcela

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 240.105 (?), 5.5.2015 12:08

Nepíšete, jaká je ta společnost. Pro rodinu, kdy je nás do 15, používáme keramické, máme nakoupenou sadu přímo na to, nějaká Ikea. Silné, všechno stejné, přiměřeně levné, myje se v myčce. Na chalupě se nikomu nádobí moc umývat nechce, rodina bere chalupu jako místo na kempování, tam používáme hodně papírové tácky, mají všechny možné velikosti a tvary - po použití shoří. Příbory nerez v obou případech, případně ruce. Plast nás moc nenadchl, nevím, prostě radši ten papír.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika