Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nás to zasáhlo předloni - nejvíce asi přispěl průběh zimy + hnízdiště, s přístupem od sousedů apod. (ta radost, kdy i v pletivu zasazený stromek po zimě vytáhnete ořezaný na tužku)

Vloni méně (viz propan butan a znalost kde bylo hnízdiště + v části vymezené plotem to kontroluje pes + občasné puštění výfuku do díry + příležitostné bouchací kuličky (sanytrový papírek s poplašňákem))

Letos prakticky se neprojevuje - čekám, hledám sebemenší stopy - (zatím jen propadající se hlína v místech hnízdiště -což může ale nemusí znamenat, že je opuštěné), nu, uvidíme.

Pochopitelně že naše zahrada 33x70 metrů je na hranici zvládnutí - na větší ploše to nevidím růžově.

Ještě poznámka: známí na malé ploše zakopali kolem zahrádky cetrisové desky (120x 62 cm) do roviny s povrchem, aby to nevadilo sečení a mají pokoj - to ovšem také nelze dělat na větší ploše, i když cetris v akci je za hubičku. Pokud by hryzec přece jen přeběhl vrchem tak se snadněji dá vyhubit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika