Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přichází nová fáze oteplování?
Ve výše uvedeném argumentu je rok 2014 záměrně přihlížen. Z grafu je zřejmé, že rok 2014 byl nejteplejším rokem v celém rozsahu měření. Mezitím, rok 2015, který je již tři čtvrtiny za námi, je na dobré cestě, aby rok 2014 dokonce předčil.

Nejlogičtějším závěrem je, že globální teploty mezi roky 1947 a 1975 byly víceméně konstantní, a pak až do roku 1998 nastal velmi prudký nárůst teplot, a tento nárůst pokračuje až do současnosti. Vvzhledem k prudkému oteplení v letech 2014 a 2015 není možné vyloučit, že nastává nová fáze globálného oteplování oteplování.

Zdroje: MeteoGroup, KNMI, mscha, NOAA

POZN.: Z průběhu 1947-1975 je zřejmé, jak senioři tehdy v pohodě zahrádkařili. Co jsem zasel-to vyklíčilo a vyrostlo bez problému. Po zlomu v roce 1975 je zahrádkaření něco jako ruleta. Někde to roste, jinde ne a jak kdy. Od toho se odvíjí pestrost příspěvků a podiv že někomu něco neroste a mně to třeba roste atd. Úspěchy v pěstování jsou po republice nepřenositelné. Úspěchy a neúspěchy nejsou dané tím jak kdo umí, ale kde má zahrádku. Předpoklad hodnocení je standardí zahrákář s delšími zkušenostmi.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika