Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Růže jsou krásné, ale je s nimi dost práce. Nic proti nim - kvetou od června do listopadu a tak za trochu piplačky stojí.

Jinak mám oblíbené vlčí boby a kosatce, obojí velmi nenáročné. Vlčí boby mám ve všech myslitelných barvách kromě sytě žluté nebo oranžové (jestli takové vůbec existují). Pěstovala jsem je ze zakoupených semínek - mix barev, a bylo to krásné překvapení, když vyrostlo zhruba 15 - 20 rostlin, každá v jiném odstínu. Kosatců mám přes 30 druhů včetně vodních-divokých, japonských a holandských. Takové ty běžnější co se nejčastěji pěstují jsem všechny vyžebrala - kde jsem je viděla kvést, tam jsem vlezla do baráku a poprosila o kus hlízy, kupodivu mě nikdo nevyhodil :-)

Dále mám ráda floxy - i z těch bych si udělala sbírku, kdybych měla ještě místo :-) Práce s floxy není žádná. Hodně mám i jiřinek a mečíků, též nekonečná škála barev, ovšem každoroční práce se sázením a vykopáváním. U mečíků navíc problém, že se nemají dávat na stejné misto.

No a nesmím zapomenout na tulipány, u těch mě trochu štve, že se musí dost dlouho nechat na záhoně nevzhledné zbytky po odkvětu.

Na podzim jsou asi nejkrásnější gaury - svíčkovce. Těm prý se nedaří všude, ale u nás jo, samy se rozlezly po celé zahradě :-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika