Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nemůžu říct, že jednička. Mám novou zahradu, tak každý rok "propadnu" nějakému druhu, o tom si načtu co můžu a pak sháním vybrané odrůdy. Tak mám postupně sestavu lilií, denivek, phloxů, klematisů, trav, aster... došlo i na růže. Nijak jsem po nich neprahla, ale pak jsem najednou zjistila, že růže, to nemusí být to vytáhlé koště s holýma nohama, co má nahoře pár květů a kolem kterého je okopaná prázdná pustina, jak to bývalo na naší vesnici v každé předzahrádce.

Pořídila jsem si první - The Fairy - kolik ta umí nadělat parády celé léto i ve větším květináči na schodě, nemusí být nutně v záhonku. Jí podobné - nižší mnohokvěté a půdopokryvné - jsou v hodně barvách, nenáročné, bohatě kvetoucí. Jejich kvetení a snadné pěstování mě navnadilo ještě víc.  Pořídila jsem si pár historických, pro krásný květ a vůni. Kordesky ostnité, ale zdravé a otužilé. Taktéž Poulsenky. Austinky jsou krásné, módní, drahé, ale třeba ve školce u pana Šípa se dají sehnat za lepší cenu. Podzimní nabídku už vyvěsil, je to probrané, ale pořád je tam spousta ajímavých růží k sehnání. Nebo u Pelců, ti ji snad budou vyvěšovat každým dnem.

Nabídka růží je i v ČR slušná, jenom člověk nesmí brat jakoukoli, kterou mu v zahradnictví první strčí. Je tu spousta zkušených růžařů, na jejich rady a zkušenosti se vyplatí dát. Děkuji jim za to.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika