Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S firmou Bakker mam jiz dlouholete zkusenosti a ve strucnosti receno, je to tak pul na pul.

Objednaval jsem vyhradne cibuloviny. Trvalky a kere nakupuju v zahradnictvich, kde si je muzu prohlidnout a nemusi trajdat postou buhviodkud az ke mne. S cibulovinami mam zkusenosti dobre - hyacinty Fondant kazdym rokem nadherne kvetou, ladonicky zplanuji a samovysevem se rozsiruji, narcisy, lilie, tulipany, krokusy, modrence, jiriny, meciky - vsemu se dari. Nicmene, ceny jsou dosti premrstene. Takze ted uz kupuju jen to, co je tezko k sehnani jinde a pro tulipany si zajdu radsi do kvetinarstvi / zahradniho obchodaku.

Upozornuju na jejich pestre katalogy a zaplavu doprovodnych papiru o uzasnych nabidkach, jedinecnych darcich a o tom, jaky jste pro ne exkluzivni zakaznik. Kdo je detailista, tak snadno v katalozich najde, kde pocitacove pridali plno kvetu a kde zpestrili barvicky, aby to vsechno vypadalo krasne a lakave. Je proto potreba obezretnosti a zejmena srovnani s obrazky z jinych zdroju. Taky je potreba si predem nastudovat informace o pestovani objednavaneho zbozi, predejdete tak pripadnemu zklamani (aneb vychvalujici nicnerikajici popisek "Nadherna kvetina do letnich zahonu, vhodna i k rezu. Krasne voni!" neni z pestitelskeho hlediska zrovna nejinformativnejsi). Jejich darky vetsinou stoji za starou belu - solarni lampa prestala svitit na druhy den, batoh nepouzitelny, deka se po par pouzitich roztrhala, jen hrnky uz par let slouzi. To, ze jste exkluzivni VIP zakaznik, pisou myslim kazdemu:) Jejda, a muj osobni soutezni kod, svete div vse, vzdycky souhlasi s kodem, ktery me opravnuje k zarazeni do nejakeho velkeho slosovani o nejakou hodnotnou cenu! Osobne se temihle jejich hloupymi obchodnimi triky bavim - ale bohuzel, asi je hodne lidi, na ktere to zapusobi.

Takze v kostce receno, kvalita cibulovin vysoka (jen ty ceny...), s trvalkama zkusenosti nemam: osobne bych neobjednaval, kdyz si je nemuzu prohlidnout + rizika prepravy. Pokud je na vyber darek, uprednostnil bych vzdycky nejaky sacek s cibulkama pred nepraktickymi blbinami typu zahradnich trpajzliku. A hlavne bych srovnaval ceny a nekupoval to, co muzu v kvetinarstvi za rohem koupit za ctvrtinu...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika