Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ja jsem v tomhle trochu anarchista a stanovisko stavebniho uradu me moc nezajima. Bydlim na samote, tedy bez kontextu na okolni zastavbu, tak si muzu oplotit pozemek za domem vedeny jako zahradu jak chci - muj nazor. Ja vim, zni to arogantne, ale nemam s nasim stavebnim uradem dobrou zkusenost a ackoliv se ted budu poustet do vyplnovani nejake te ohlasky, i kdyby mi to stavebni urad nahodou nepovolil, tak me to nezajima a budu stavet nacerno. Stejne je zaver jednoduchy: na nejakou bytelnou kamennou nebo cihlovou zed prostredky nemam, takze to bude obyc.pletivo s podezdivkou. Pokud si za nej smerem do pozemku na nekterych mistech vysadim jeste thuje, to uz je moje vec.

Ted davam dohromady projekt a rozpocet na alej podel polni cesty, ktera vede jeste asi dalsich 200 metru v polich. Predlozim to komplet obecnimu uradu, jestli by tu nekolikakilometrovou plan poli beze stromu, nechtel laskave necim narusit podel obecni cesty. Statni dotace jsou na to minimalne dve, tak by taky mohli neco pro krajinu udelat. Me by se to samozrejme hodilo, takze v ramci moznosti nabidnu pomoc kolem tech dotaci, s cimz mam zkusenost.

Sama pujdu cestou minimalistickou, nic jineho mi nezbyva, obcasne ulety napadu musim krotit... nejsem holt uz na pozici v soukrome firme, kde jsem si to mohla dovolit a prachy na projekty netekly z myho. Jsem na materske a na rozarium mam presne jenom svoje uspory.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika