Sazenice révy 2016



jan14 - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (90) - 35.145 (?)
14.8.2016 17:09

rhatulujem, ale ak nie slovplant, ta množstvo pestovateľov sa k sadeniciam viniča nedostane! a svoj vinič si nedopestuje!

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   Předchozí příspěvky  |  <  6,  7,  8,  9   
                     
Milaník - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (102) - 48.65 (?), 14.8.2016 14:55

Dobrý deň prajem všetkým​,​

aj Vám pán Ján. V prvom rade nepestujem sadenice v kelímkoch a nemám pár kusov.  Nikdy som netvrdil že idem konkurovať Slovplantu alebo niekomu inému. Ani to že moje sadenice sú najlepšie. Každý​​ kto si sám dopestuje sadenice vie
​,​ ko​ľ​
ko času a úskalí musí obetovať a prekonať kým sú pripravené na vysadenie. A o to viac ak sú aj na predaj, aby boli kvalitné.
Čo je pod​ľ​a Vás ťažšie a čestnejšie:
​ ​Dopestovať a predávať alebo nakúpiť popresádzať a potom predávať?​ ​
Sám som nakupoval aj zo Slovplantu, od pána Knížeka, p.Teplána, p. Kotrleho. Ani v jednom prípade nemôžem na kvalitu sadeníc nič zlé povedať. Čo sa ceny týka, ak niečo chcem a neviem to kúpiť lacnejšie tak to kúpim sa danú cenu. Sám som dal za odrezok viacej
​,​ ako je najdrahšia rastlina v Slovplante.
​ ​V Slovplante som raz kúpil 4 sadenice. Po 2-3 rokoch som zistil že 3 sú úplne iné odrody.​ ​Čo k tomu dodať.
​Musím pozitívne hodnotiť, že keď som k ním prišiel a povedal o probléme, dali mi 3 nové sadenice ktoré som si mohol vybrať.Prajem Vám pán Ján a ostatním záhradkárom, aby vám vaše sadenice, nech sú kúpené od kohokoľvek, prinášali iba radosť a užitok.
S pozdravom Milan.
                              

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
jan14 - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (90) - 35.145 (?), 14.8.2016 17:09

rhatulujem, ale ak nie slovplant, ta množstvo pestovateľov sa k sadeniciam viniča nedostane! a svoj vinič si nedopestuje!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
bred_ik - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (899) - 214.16 (?), 14.8.2016 17:43

Bohatý sortiment Slovplantu je degradován tím, co píše pan Penička, že ze 4 odrůd, které tam zakoupil, byly tři něco jiného! I u mne Oleg ze Slovplantu není Olegem, který je popisován a který jsem chtěl. Samozřejmě chybu udělá každý (mě nevyjímaje), ale nesmí to být pravidlo.
Většinu odrůd, co Slovplant momentálně nabízí jsem měl možnost vyzkoušet dřív, než je začal nabízet. Většinu jsem jich i vyřadil, hlavně z důvodu nízké odolnosti k plísni révové nebo padlí, protože se velmi špatně hledá odrůda se slušnou odolností a dalšími dobrými vlastnostmi, například chutí a raností. Letos díky deštivému roku a současně i velkému tlaku padlí se dobře ukazuje, která odrůda odolná skutečně je. Bohužel musím konstatovat, že i v novinkách je to hledání jehly v kupce sena.
Ať už si koupí sazenice kdekoliv přeji všem hodně úspěchů!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 63.66 (?), 18.8.2016 12:56

Od p. Penicku "Milanik" som tiez kupil sadenice. Boli kvalitne a velmi dobre prekorenene, takze s ujatim nebol ziaden problem.

Velka vdaka mu patri aj preto, ze sa tu na fore podelil s nami o svoju vynikajucu metodu mnozenia revy z odrezkov v rockwool vate, je to velke zjednodusenie a zefektivnenie zakorenovania.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
Dzordzik - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (66) - 62.18 (?), 2.11.2019 10:11

Nezlob se na mě, ale obhajovat nejdražší firmu na trhu, která navíc lže o tom co prodává mi nepříjde ok a navíc je tak nekriticky hodnotit a svádět ty, co se ohradí proti tomu co za svopje peníze dostali za neschopné hotentoty je vyložně tragické, ale od tebe. Takto to od tebe zní spíš tak, že jsi jim i placený troll a spammer reklamy, což je mimochodem proti pravidlům tohoto fóra. zamysli se nad tím. nějak tady nevidím jediného dalšího člověka, který by je tak nekriticky obhajoval. To bude mít svůj důvod.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 63.76 (?), 17.8.2016 10:59

Kedy ste si objednali tie sadenice zo Slovplantu, ktore prisli az v auguste? Ja som si cca v aprili vsimol, ze nemali skoro nic. Ale zda sa mi, ze aj skor na jar to bola taka biedna ponuka. Dali Vam oni vcas vediet, ze to zaslu az tak extremne neskoro?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
<  6,  7,  8,  9   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Cesta z litého betonu8:34
Husqvarna 36. - zapalování17.4.2024
Ako očistiť zalakované časti?14.4.2024
Cesta z litého betonu13.4.2024
Motorova pila stihl 02813.4.2024
Kouří do místnosti12.4.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika