Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Prvý krát z takových řízku jsem množil hortenzii.Konárik 50cm jak byl ulomený jsem v listopadu dal do lahve asi 10cm vody v chladném sklepe a na jare už byli korínky. Nedávno jsem sadil červený ribíz z odrezku a ujal se dobre.Prímo na stanovište. Ale to jsem nevedel že se už rízek neujme když se ureže na jare po vyrašení.Takže je treba delat rízky ješte v zime když je klid. Nekteré rízky viniče sa my i tak ujali. Teď tedy udelám rízky v zime nekteré dám do sáčku a namočím až na jar koncem unora, nekteré namočím už v zime hned po uříznutí do vody v sklepe asi 8°C je tam takže nevyraší hned a nekteré napícham do množíciho substrátu taky v tom slepe a nekteré napícham v zime prímo na stanovište pokud nebude puda zmrzlá a uvidím výsledky. 

Nejlepší výsledky jsou prí když se množí potápením.Potopil jsem 4 pruty uvidím jak to dopadne.Když jsem teď v koncem záŘi udelal to potápení tak do jara tam asi ješte nebudou korínky, že.

A nedali by se takto rí9zkami množit ovocné dtromy napr. jablone?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika