Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nedalo mi to a přemýšlel jsem, z jakého zdroje můžete zmíněné odrůdy (a ještě asi 30 dalších) mít. Zřejmě jsem to objevil - Zahradnictví Jonáš z Kolína. Přesně pan Jonáš na ve své nabídce odrůdy Kněžna Olga a Princess Augusta. Dokonce i fotografie u odrůdy Princess Augusta je shodná s fotografií na webu autora odrůdy (kterou jsem přiložil ke svému příspěvku), jen její horní část s pětirublovou mincí je vypuštěna. To není úplně korektní přístup, bez oné mince to může vypadat jako výpěstek pana Jonáše. Popisy těchto odrůdy opsal celkem důkladně.

Když už jsem byl na jeho webu, podíval jsem se na jiné odrůdy a jejich popisy a občas jsem byl šokován. Chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, že Bílý Cockle bude nejspíš KoKl belyj. Dubovský Pink bude jistě Dubovskij rozovyj, Sfinga asi Sfinx Je tam více perel v názvech odrůd. Taky by mne zajímalo, jak se projevuje, když je nějaká odrůda bisexuální (např. Petěrbug, Tjan Šan). Že by oboupohlavní květ?

Doufejte, že alespoň odrůdy budou skutečně ty, které jste chtěl koupit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika