Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rozumím, takže je to tak jak jsem psal. "Ztratím" rok, ale o to silnější sazenice bude ve třetím roce a o to bude asi odolnější i proti mrazům. Květy v 2. roce odstraňovat, to je jasné.

Děkuju za odpověď.

Jinak včera jsem byl kontrolovat miniviničku a všechno bylo v pořádku, dneska jsem u 3 leté hlavy Krystalu našel pár listů napadených Peronosporou, tak jsem listy hned otrhal a všechny spodní keře postříkal. Chytil jsem to hned na začátku. Dneska bylo vlhko po včerejším dešti a vedro, tak to asi jinak dopadnout ani nemohlo. Nahoře na zahradě, kde pořád vyfukuje je vše v pořádku. Jinak na keři byly zelené práce udělané poctivě, všechno pěkně vzdušné, i přes to byla hlava napadená. Naposledy jsem proti Peronospoře stříkal cca před 2 týdny. Tentokrát jsem použil postřik fungicidem s jinou účninnou látkou. V těsném seusedství roste ještě Nero a Talisman, o cca7m dál ještě 2x Galahad, Valjok a Talisman. Ani jeden z nich napadený není. Podmínky, 230 mnm, Kroměřížsko, všechny 3 hlav jsou cca 30cm od plechové boudy, která je chrání před větry amrazy od severu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika