Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

mě by zajímalo, jak jsou na tom chuťově. Zatím z těchto odrůd mám velmi zobecněný pocit, že jsou velice úrodné, poměrně odolné plísni, nikoli padlí, velkoplodé, zpravidla šťavnaté, ale chuťově mi přijdou prázdnější, tak nějak marketové. Když vedle nich položím na stůl plně vyzrálé staré odrůdy (u mě Glenora, Nero, Chrupka...) jsou chuťově zajímavější a lahodnější.

"40 hroznů na hlavě se na chuti neprojevilo" - jak to víte? Měl jste vedle pro srovnání stejnou odrůdu s 5-10 hrozny? Nejde jen o cukr, ale i o aromatické látky...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika