Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kdo má málo práce, ať si nasadí vinohrad. A kdo se vyloženě nudí,

ať si zvolí vedení na hlavu.

Nic proti, ale u výše uvedených autorit jde o snaha zaujmout. Prostě se upnete na nějakou blbost, abyste se vymezili vůči  „mejstrýmu“.  Návštěvníci z města budou hltat každé vaše slovo, jak jste původní a vracíte se k tradicím. Ještě je dobré propagovat nějakou starou odrůdu a ostře se vymezit proti novotám. Ve sklepě pak plnit hrozny do kverů a lisovat nejlépe až na velikonoce.

Ale vážně. Pokud si chcete práci ušetřit, tak lze vedení na hlavu trochu modernizovat a využít výhody lepšího vyzrávání a možné ochrany proti zimním mrazům. IO, MM i Solaris jsou pro tento způsob pěstování vhodné. Irsai proto, že nejlépe ze jmenovaných odolová plísním - ale na nízkém vedení hůře plodí. Solaris a MM hodně plodí, ale budou určité problémy s hnitím.

Pokud chcete pouze zaujmout starobylým způsobem pěstování a na odrůdě tolik nezáleží volil bych například Cabernet Blanc nebo Souvignier Gris, z modrých Cabernet Cortis. Ušetříte za postřiky, ochránite přírodu a úroda vám nebude hnít.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika