Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Irsai, Solaris - to jsou velmi rané odrůdy, při vedení na hlavu ti budou zrát už v polovině srpna a hrozny budou mít nízké kyseliny.. Musíš si uvědomit, že čím níž hrozen, tím časnější zrání. Po dešti budou hrozny dlouho mokré, čili zvýšené riziko rozvoje chorob. Listy jsou nahusto, čili totéž. Práce při podlomu, vylamování fazochů a sklizeň v hlubokém předklonu nebo na kolenou. Vyvazování letorostů ke kůlu je dle mého názoru rozhodně náročnější na práci, než zastrkat to do dvojdrátí. Richardovi Stávkovi hrozny ožírají myši.

To vše je třeba vzít v úvahu.

Záleží co od toho čekáš. Jestli chceš využít výhod nízkého vedení, doporučuji ti udělat normální drátěnku, vedení R-H, ale kmínek třeba jen 30-50 cm. Tak to mám já. Prostě původní Guyot (viz Michlovský a jeho hustá výsadba). Pokud to chceš mít na hlavu protože se ti to tak líbí, tak bych zvolil o něco pozdnější PIWI odrůdy a dával si pozor na přehuštění letorostů..

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika