Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Sázel jsem řízky- nastříhané letorosty které nebyly zakořeněné, na to je to dobrá úspěšnost. Réva je plevel, roste skoro v každé půdě, kde je trochu humusu.

To jste se celkem nadřel, takové velké jámy, myslím že je to celkem zbytečné. Podle mě bohatě stačí pokud se pozemek připraví tak, že se na něm rok dopředu pěstujou brambory, ke kterým se nahnojilo hnojem.

U nás nemají půdy velkou vrstvu ornice, těch 25 cm je skoro nadprůměr, a podívejte, u mě nehnojím ničím a musel jsem to nechat zarůst travou, abych vinohrad trochu přibrzdil v růstu. Naše půdy jsou jiné než na jižní moravě, některé poučky u nás neplatí.

Sázel jsem Hibernal, uvažoval jsem že pokud budu mít jednu odrůdu dozratou v jeden čas, tak mi toho ptactvo sklidí míň než když je budu zásobovat po tři měsíce. Jaké máte odrůdy Vy?

Já řezal už postupně od prosince, pracuju v zahradnictví a tak později na to nebudu mít čas, de-facto už mám vše ořezáno.

V Tyře u hřbitova je zpustlý volně dostupný vinohrádek asi 30 keřů, asi chrupka, ale už byl napadený perenosporou v září jak jsem se k němu dostal. Víte o něm?

A další vinohrádek jsem viděl kolem domu na kraji Tiché, tam bude víc než 50 hlav. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika