Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tie veci s mliekom - mozno funguju, mozno nie, ale predpokladam, ze ak, tak len so skutocnym mliekom a nie tymi patokmi z hyper-super. Je tam ale urcite problem s kolisavym obsahom "ucinnych" latok. Navyse ten smrad skysnuteho mlieka na listoch...

Vlastna skusenost je obmedzena skor na jablone, ale tento rok idem aj do vinica. Celu schemu by som postavil na sire. Podla napadnutia mucnatkou v minulom roku by som aplikoval sulku 4-5% tesne pred pucanim proti prezimujucim stadiam ak bolo minuly rok vyrazne napadnutie. Pred kvetom Alginure+Thiovit, po kvete thiovit + vitisan. V pripade silneho viditelneho napadnutia sa osvedcila Cocana - draselne mydlo - zmyje a vysusi mucnatkovy povlak. Thiovit funguje pri teplotach nad 15 st C, vitisan je velmi nestabilny voci zmytiu dazdom, ale ma velmi dobry kurativny ucinok na cerstvo sa rozvijajuce stadia. Vraj by mala dobre fungovat aj sulka v nizkych koncentraciach okolo 1%, ale to si treba najprv overit - riziko fytotoxicity. Uplne by som sa vyhol pripravkom s medou (kumuluje sa v pode), sirova schema by mala postcovat pre mucnatku aj perenosporu. Materialov aj v ceskom jazyku je na nete dost, staci len trochu pogooglit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika