Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Co se vína týče, zatím jsem se dočetl, že stolní odrůdy nejsou vhodné na jeho výrobu, z mnoha důvodů (nižší objem moštu, nižší množství aromatických látek, nižší cukernatost, atd). Na druhou stranu se víno vyrábí z kde čeho (rybíz, aronie, moruše a jiné ovoce).

Je ten rozdíl v chuti vína mezi vínem z moštové odrůdy a stolní odrůdy pro běžného konzumenta markantní nebo to poznají jen znalci vín a degustátoři?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika