Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

U mna to vyzera, ze je uplne jedno ci da odrezok do stavebnej vlny aj s ockom alebo bez ocka. A taktiez ci sa pouzije stimulator zakorenovania alebo nie. Myslim, ze to boli vyhodene peniaze. Nezakorenilo mi len par kusov z prvej aj druhej vlny. Vyzera to, ze najdolezitejsie je odhadnut spravnu vlhkost, vlna nesmie byt moc mokra, lebo sa mi chytaju plesne a nesmie byt moc sucha. Posledny pokus som robil tak, ze kocky vlny som na par minut namocil do roztoku sava a vody v pomere asi 1:20. A potom som to dobre umyl, preplachol som vodu asi 10x a vlnu som dobre stlacal, aby nasala do seba vodu. A odrezky som uz nemal priamo na okne, ale boli na stole v miestnosti, takze sa tak netahali za svetlom a dobre pustali korene.

Niektore odrezky som daval aj do mokreho piesku, ale tam je uspesnost zakorenenia len asi 30%. Monarch dokonca len 10%. Vlna je rozhodne ovela lepsia, nech je akakolvek.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika