Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Toto beriem naozaj len ako pokus. Nepotrebujem mnozit, takze to len skusam. Aj ked mozno by sa mi mohli vratit vstupne naklady na kupu sadenic ak by som teraz zacal predavat svoje sadenice :-)))

Ale v tom pripade by som si fakt kupil profi agro vlnu.

Diskusiu som si celu precital, je tu vela roznych dohadov a prekvapuje ma, ze nikto vlastne nevyskusal, ci tu stavebnu vlnu je mozne pouzit alebo nie. Tu v diskusii su len same dohady a ziaden prakticky pokus.

Vlnu co som nasiel ma hrubku tak 5-6cm. Co mi prijde ideal. Je to ta fasadna, velmi hutna a pevna. Po navlhceni sa trochu stiahla, tak na 4cm. Kocky som rezal na rozmer tak 6x6x6cm, mozno trosku menej, ako sa mi podarilo. Odrezky som nenamacal, vonku som ich odstrihol a hned napichal do mokrej vlny. Strihal som asi 2cm pod ockom a zapichol som to az na doraz, tak aby vliezlo aj ocko do vlny. Co bola trochu komplikacia. Nabuduce to napicham len tenkou castou a nebudem sa trapit s ockom.

Kazdopadne mate pravdu, vlna bola spinava a asi som ju mal najskor poriadne vycistit, povysavat a poriadne umyt vodou, mozno aj dezinfikovat savom. Urobim cez vikend dalsi pokus...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika