Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

K tomu co jste napsali dodávám.  Problém není s manganem, ale hořčíkem. Takže dodávat listová hnojiva, KAMEX,  síran hořečnatý atd.  Pozdní jarní mrazy mě nikdy neděsily. Horší je krutá zima, když vymrznou všechna plodná očka a podočka. Jarní mrazy spálí hlavní očka, ale v podočka do týdne vyrazí a přinesou dobrou úrodu.   A Solarisce vůbec nevadí zkrácení vegetačního období, prostě jen nebude výběr, ale jen pozdní sběr. Pokud se jarního mrazu tak moc bojíte, nechávejete vztyčené 2 záložní tažně. Na nich přednostně vyraší horní očka a spodní raší s velkým spožděním, takže je Pankrác a spol tolik neohrozí.. Pokud přijdou jarní mrazy, tak ohnuté tažně vyhodťte a použijte tyto zálohy.

Co se týká kvality vína souhlasím se scelováním, nejlépe s nějakým kabinetem Ryzlinku rýnského.  Aroma nemohu objektivně posoudit, protože mě vždycky Solaris přezraje a cukr a alkohol přebíjejí odrůdový charakter. Mám závazek, že letos provedu sklizeň  trochu dříve a zkusím konečně vyrobit normální suché víno. Srovnání úrody s Německem neberte vážně, protože u nás se více projevuje kontinentální klima a MT daleko více poškozován mrazy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika