Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vloni jsem přikoupil ke své stávající zahrádce dalších 7000 m2 pole, hlavně z důvodu, aby mi zemědělci nestříkali chemii až na mou zahradu. Původně jsem myslel, že odstíním pole lískovými keři, které rostou opravdu rychle, bohužel s ohledem na vedení vysokého napětí jsem od toho ustoupil. Raději jsem na hranici vysadil cca 300 ks budoucích vánočních stromků - kanadských jedlí (cena cca 15 kč za kus). Ovšem lískové keře, ať již odkopky, nebo i semenáče jsem i tak již dříve použil. Pereme se pak s veverkou o úrodu, ale většinou mi tak polovinu nechá.

Dále bych na okraj navrhl třeba dříny, pokud nemáte oplocení, přes dřín se hned tak někdo nedostane a lze je dobře řízkovat.

Co se týče levných a rychle rostoucích rostlin na dočasné vyplnění prostoru, než si ujasníte koncepci, nabízím Vám černý rybíz, případně černé maliny. Obecně maliny jsou plevel, který z vymezeného prostoru rychle utíkají, rychlejší jsou snad jen jahody.

Docela se mi osvědčilo skamarádit se s místním zahradníkem, kterému občas dodám své výpěstky výměnou za již neprodejné jeho produkty. Oba jsme spokojeni a a spolupráce je oboustranně výhodná.

Neznám polohu Vaší zahrady a její podmínky, jsem schopen ale Vám dále poradit i zdarma nabídnout zdarma své přebytky na e- mailu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika