Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já mu to vyřídím :-) Určitě budu ráda za jakékoli nápady, co mám dělat a v jakém harmonogramu, abych nepropásla drahocenný čas, přeci jen dny mého mládí se neúprosně krátí :-)

Jestli mám nejdříve založit cestičky (s něčím málo jsem už začala), nebo sázet stromy. Jaké rostliny zvládne namnožit i úplný začátečník, a o jaké se raději nemám ani pokoušet...

Prostě nějaké nakopnutí, abych se trochu zorientovala.

Na interentu je spousta informací, ale když nemám ten obecný přehled, tak se v těch detailech ztrácím a přerůstá mi to přes hlavu a mám pocit, že bych měla všechno dělat najednou a hned... a jsem z toho malinko (ale fakt jen malinko) zoufalá. Prostě je to fakt obrovský žvanec a já jen malá holka bez zkušeností...

(a k tomu závidění - já zas závidím těm, kdo maj chalupu v kopcích s úžasným výhledem, a stačí jim do kouta vsadit keř růží, nad pergolu vistárii a maj hnedkonc spektakulární scenérie... my zatím čučíme do řepky :-))

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika