Sadovnická projekce



Stránky: 1,  2,  3,  4   
host 
31.5.2005 16:49, zobrazeno: 68266x
Dobrý den,
scháním program Sadovnická projekce, zdarma jsem si již stáhnul DEMO verzi a velmi se mi líbila, bohužel pro osobní účely je cena plné verze velmi vysoká. Rád bych si ovšem navrhl vlastní zahradu, proto bych se chtěl zeptat, zda by nebylo možné získat tuto verzi levnější cestou. Předem děkuji za tipy, Karel Pavel.
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
host, 1.6.2005 12:00
Jestli tomu rozumím, tak chcete profi program načerno? Myslíte to vážně?
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host, 1.6.2005 21:32
I tak by se to dalo rici, ale profi verze je pro profi praci, tady jde o domaci zahradu, kde by nejaky ustupek sel udelat, proto se klidne tazatele zastavam.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host, 2.6.2005 10:10
Pro takový případ je vytvořena Sadovnická projekce pro zahrádkáře, jejíž cena je okolo 2000Kč.
Nicméně bych chtěl poznamenat, že případ, jehož se zastáváte, je v celém civilizovaném světě označován jako zlodějna a ten, kdo jej udělá je prachobyčejný zloděj. Zřejmě jste ještě v životě nic nevytvořil, když se dokážete zastávat zloděje. Jinak byste si pravděpodobně vážil lidské práce.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host, 2.6.2005 20:06
Ovsem take jde o to, zda to neni zlodejina z obou stran. Verze pro zahradkare je pro nekoho dobra a tu beru, bohuzel s omezenim plochy (tedy pokud vim, v minulych verzich toto a dalsi omezeni byla). I jeji cena je prijatelna, ovsem skok az na plnou profi je preci jen trochu necitlivy, uvital bych jeste plnou verzi pro nekomercni pouziti s cenou treba kolem 4 000,- Kc.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host, 3.6.2005 8:02
Není mi naprosto jasné, jak by se dala odlišit plná profi verze pro komerční a nekomerční použití? Plná verze je od toho, aby se používala na profipráci, čili za projekty dostanete zaplaceno. Něco o tom vím, sám jsem udělal s profiverzí spousty projektů a mohu otevřeně napsat, že po několika málo projektech se profiverze zaplatila. No a zahrádkářská verze je přesně pro toho, kdo chce udělat jen něco málo a vycházelo se z velikosti pozemků, které byly a ještě dlouho budou zcela běžnou parcelní velikostí například v zahrádkářských osadách, nebo kolem rodinných domů.
Na trhu je ještě jiný program, který před nějakým časem nabízeli v reklamě. Jmenuje se tuším "Moje 3D zahrada", nebo nějak podobně. Kdysi jsem ji zkoušel, ale bylo to jen úsměvné a nedalo se s tím udělat vůbec nic. Ale její cena byla asi tak 1300Kč. Také existuje nádstavba pro AUTO CAD, jehož celková cena je ovšem hodně vysoko a v našem státě se moc nepoužívá. Ale je pár firem, které ji vlastní.
Nicméně znovu opakuji, že krádež je prostě krádež.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host, 17.1.2006 16:37
Dobrý den mám podpbný problém a neví jek ho řešit studuju střední zahradnickou školu a mojí maturitní prací je návrh zahrady chtěl bych se tím i živit ale to je ještě daloko můj problém je že bychtento program potřeboval ale nedám za něj 20 000 to je trochu hodně. Nicméně bych si to asi koupil nebo někde sehnal Neví ovšem jestli si do profi verze můžu vkládat vlastní rozměry zahrady děkuji.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 169.65 (?), 15.5.2007 13:51
Dobrý den, ráda bych se připojila...souhlasím s Vámi. Karla Rysa znám. Mám SZaŠ Mělník a jsem tedy profesionální zahradnice. Opravdu, počítačový program z nikoho architekta neudělá, je to směšné, že si to lidé myslí. Mě se taky zdá program drahý, ale ne předražený,pokud bych navrhovala zahrady, prostě bych si ho koupila a dala do nákladů, nevidím v tom žádný problém.Pokud si pán chce navrhnout  jednu jedinou  zahrádku, může si ji rozvrhnout na papíře, k tomu nepotřebuje ani zahrádkářskou verzi. Štěpánka.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 54.61 (?), 24.8.2012 10:38

Když si podle Vás může zahradník amatér navrhnout zahradu na papíře, mohla byste mi poradit, jak na papíře zobrazit jak bude zahrada vypadat v průběhu roku, a v průběhu dalších let. Ne každý je malíř profesionál!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
skalovi.pís - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (76) - 161.138 (?), 4.11.2009 23:06

Pane Šmakale! Hned při první vaší odpovědi se mi zdálo, že vám jde o živobytí a peníze, které vám sadovnická projekce přináší. Nereagujte tak popudlivě na dotazy lidí jimž je zahrada koníčkem, nikoliv zdrojem zisku financí. Z vaší odpovědi lze vycítit, že ti zatracení zahradní kutilové jsou vám tvrdou konkurencí. A vaše doporučení předchozímu tazateli: "nekupuj program do počítače, ale zadej projekt zahrádky projektantovi" rovná se "připrav si velké peníze za které bys jinak koupil program MINI - sadovnické projekce i s novým počítačem" a na té vyprojektované zahrádce se nikdy nebudeš cítit doma.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Propojení dvou topení17.3.2024
Propojení dvou topení16.3.2024
Zapalování Husqvarna 40 nehází jiskru13.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika