Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Krásný den všem, obracím se na vás s prosbou o pomoc.

Rozhodla jsem se dát dopořádku předzahrádku u našeho domu, ale v zahradničení jsem naprostý začátečník. Vždy mě kolem toho fascinovalo, bohužel jsem však neměla prostor si to vyzkoušet nebo se od někoho učit.

Vyčlenila jsem si čas a silně zaplevelený prostor jsem celý důkladně zbavila všeho, co tam nepatří a mám nyní nachystanou zrytou půdu. Půda je to hezká, kvalitní. V případě potřeby mám i spolehlivý zdroj koňského hnoje, takže o hnojivo je postaráno.laugh

A teď o co jde - ráda bych do zahrádky již něco zasadila, chtěla bych mít část okrasnou a část pěstitelskou (jednoduché ovoce, zelenina, bylinky). Vysnila jsem si do budoucna Komuli Davidovu, levanduli, jahodník, špenát, z bylinek pak určitě pažitku, petržel, bazalku,... 

Potřebovala bych poradit, jak teď postupovat, co zasadit, pokud vůbec něco. Uvítám i tipy na užitečnou literaturu, nějaké knihy o zahrádkaření mám, ale přesto tak nějak cítím, že rady od vás, zkušených, pro mě budou užitečnější.

Předem moc děkuji všem ochotným poradit a přeji vám nádherný den!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika