Příspěvky uživatele - 204.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podzimní výsev trávníku, 12.9.2007
Stěmi přívalovými dešti že nepřijdou vám to nějak nevyšlo?
Z čeho živý plot na jižní stráni?, 12.9.2007
Na takový úpal by prospíval spíše tis nebo jalovec také borovice třeba kleč ten buxus bude asi trpět suchem a v zimě ho popálí mráz.
zimní řízky - druhy keřů, 12.9.2007
Běžný janovec se množí sám semeny vavřín řískováním nebo semeny jestli unás dozrají trnka se množí většinou sama semeny nebo oddělky s kořenových výmlasků škumpa musí mýt kořeny když ji oddělíte jako odkopek ten bez myslíte šeřík ten už máte... celý příspěvek >
Lyrovník - množení z řízků, 12.9.2007
Většinou se množí semenem pak také roubováním ale to musíte mít podnože a nebo hřížením ale to by museli být větve nízko nad zemí jinak skusit vzdušné hřížení .Na větvi vyřízneme prstenec kůry aby zustal proužek kůry to místo se obalí rašeliníkem a... celý příspěvek >
břečťan kvetoucí, 12.9.2007
Já chci skusit vzdušné hřížení nebo roubování na zakořeněný řízek břečťanu jestli se mě to povede dám vědět ale až za rok.
Přesazování bonsají, 11.9.2007
Zadejte BONNSAJ NEBARI a tam je vše o bonsajich.
rozmnožovanie kanadskej čučoriedky, 10.9.2007
Větší keře by měli jít rozdělit ve školce je řískuji měli by jít také hřížit z mladých výhonů.   Y
Jak střihat broskoň během 1. roku po vysazení, 10.9.2007
Po opadu listí můžete postříkat proti kadeřavosti kuprikolem nebo až na jaře před rašením se může postříkat i jinými postřiky měli by se střídat různé postřiky určené na kadeřavost poradí v prodejně. 
jak stříhat hroznové víno, 10.9.2007
Vědu s tím nedělají tam jde hlavně o výnosi z jednotlivých keřů (hlav) jak se správně říká ve vinicích jde o hrozny na mošt a ne na konzum jako stolní to se pěstuje jinak nejlépe aby mělo řidší hrozny a velké bobule a bez jader to by byli nejlepší.... celý příspěvek >
V jakém množství a kdy hnojit thůje cereritem?, 10.9.2007
Teť na podzim by sem nehnojil až na jaře na tající sníh a stačila by hrst obkroužit kolem tuje zbytky hnojiva se postupně rozpustí zálivkou během léta.
Thuje v pokoji, 10.9.2007
V zimě by měla být thuje venku jinak začne rašit a bude mýt málo světla výhony budou slabé světlé a rostlina bude chřadnout zima jí nevadí právě naopak si přes zimu odpočine a na jaře lépe poroste Skuste pokojový cipřišek nebo pinii koupíte v... celý příspěvek >
Prosím o radu, 3.9.2007
To vypadá jako klejotok plody hned na začátku růstu namrzli a projevylo se to až v uzrálích plodech jestli je to ještě okolo krvavé tak je to šárka stím nic nenaděláte jedině vykopat a spálit.
Černý rybíz, 3.9.2007
Tato rez nemá stou na hrušních a jalovcích nic společného to je rez vejmutovková těch rzí je celá řada postřiky jsou většinou stejné.  
Jarní řez broskvoní, 3.9.2007
Když chcete řezat broskev měl by ste základní věci jako jsou druhy dreva na stromě znát jinak děláte v řezu chyby.Snadno se to naučíte to co vyrostlo letošní rok to je jednoleté a tak pokračujete dál loňské dvouleté a tak podobně.Do staršího dřeva... celý příspěvek >
množení popínavých rostlin, 31.8.2007
Klasické psí víno 5ti listé se množí i samo semeny přísavník 3prstý se roubuje na psí víno .Psí víno se nechá řískovat i hřížit ,plaménky se hříží nebo roubují ostatní popínavky se množí podobně některé i semeny chce to trpělivost.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika