Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co nejméně postřiku na ovocé stromy, 10.2.2019
Řeším to podobně jako W. Akorát pilatky a květopas tu není, obaleče bych spočítal na prstech. Takže jen ta monilie, kadeřavost, rez na hruškách a padlí na angreštu. I tak je toho dost.
Ze stonku rostou nové listy, 9.2.2019
Nic se neděje, rostlina pokračuje v růstu. Přesaďte ji tak, aby nově vyrůstající část se dotýkala substrátu a měla kam zakořenit.
Předpěstování košťálovin, 7.2.2019
To má tak někdo štěstí. Já bych pařeniště pod sněhem nenašel a i kdybych ho našel, při ranních třináctkách bych to neutopil ani lokomotivou.
Brokolice a květák na jaře, 3.2.2019
Bydlíte v Itálii, že vám roste brokolice v zimě?
Foliový tunel z ohebných trubek, 28.1.2019
H yper M arket.
Foliový tunel z ohebných trubek, 28.1.2019
Čtyři roky tuším, ale jak jsem psal, fólie je poměrně ok, odešly zipy a některé švy tím zatížením od vody. Ještě by rok držela jistě. Ale rozlámaly se plastové spojky a zohýbaly truky. A ty spojky se nedají ničím nahradit. Takže letos jde do šrotu.... celý příspěvek >
Foliový tunel z ohebných trubek, 28.1.2019
Až tak hluboce se v tom nerýpu. Pěstoval jsem v tom několik roků úspěšně rajčata a byla červená jako obvykle. Pak to postupně rozervaly vichry a přívalové deště.
Foliový tunel z ohebných trubek, 27.1.2019
Právě že fólie to vydržela. Byla to poměrně kvalitní kašírovaná fólie zelené barvy. Udržela všechno. Trhala se už jen poslední dobou ve spojích, kde byla šitá a tím pádem narušená dirkami. Typ určitě kašírovanou, značku nemám páru. Stabilizovanou... celý příspěvek >
Foliový tunel z ohebných trubek, 27.1.2019
Mám obloukový z HM a stane se, že jak jsou podélné trubky od sebe daleko, při přívalu se tam udělá loužička a postupně lavor, načež vznikne obrovské vemeno s vodou, které když to nerozláme, tak zohýbá. U hranaté konstrukce by se to nemělo stát tak... celý příspěvek >
Zavaření uzeného masa, sklenice, 27.1.2019
Myslím, že do Omnia s červeným těsněním je to spolehlivější. Do šroubovacích jsem to nezkoušel. Pravidelně kontrolovat tuhost nálevu a do roka spotřebovat.
Vari, motor Jikov chcípá, 27.1.2019
Mně to samé říkal mehanik a dělal jsem s tím psí kusy, filtry vyměnil. Benzín teče proudem. Zbývá ten podtlak, díru hned vrtat nebudu, povrtám se ve víčku, je tam nějaký závaží, zkusím to prozkoumat.
Citroník, 26.1.2019
Mně by zajímalo, čím likvidujete puklice. Občas jsem nějaký citrus pěstoval ale vždycky ho napadly puklice a protože jsem to nechtěl likvidovat "tvrdou" chemií kvůli plodům, rostliny zahynuly.
Vari, motor Jikov chcípá, 25.1.2019
Podle mně to taky ukazuje na ten podtlak v nádrži, plechová má jiný špunt než plastová. Až vypukne jaro, začnu testovat.
Obyčejný rýč (i fiskars) vs. bronzový, 23.1.2019
Nechci být hnidopich, ale bronz, tedy měď, cín olovo nejsou kovy?
Vari, motor Jikov chcípá, 23.1.2019
Tryska byla venku snad milionkrát a vždy vypadá čistě. Zkusím tu nádrž.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika