Příspěvky uživatele - 251.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postriky ovocnych stromu, 5.4.2017
Ja vam dekuji. Vubec tomu nerozumim a chtela bych, aby se stromkum darilo a plodili. Deda to nicim nestrikal nikdy a v zahradnictvi se ptat nemuzu. Vime, jak by to dopadlo... prodaji to, co se jim hodi. Jablko mam Rubin, Letni prusvitne zelene a... celý příspěvek >
Postriky ovocnych stromu, 5.4.2017
Pouzivaji se postriky preventivne, ci az nastanou problemy?
Postriky ovocnych stromu, 5.4.2017
Zdravim vas, Mam nove tresne, jablon, svestku, hrusku a merunky. Vubec se nevyznam v postrikach. Kdy a na co pouzit. Co pouzivate vy? A jak casto?
Jak fungují opylovači?, 20.3.2017
Juchuuu... ještě někde u Prahy sehnat bal těchto odrůd a může se sázet... děkuji za tabulku. Je skvělá. ♡♡♡
Jak fungují opylovači?, 20.3.2017
🍒 Je tam tresnicka
Co je to za odrůdu?, 19.3.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, Co je za odrůdu tresen na obrázku? Někde píšou buttnerova červená, le jinde to nemohu pod tímto názvem najít. Jsou to žluto červené hodně slazené třešně. Strašně dobrý. A je cizosprašná či samosprasna?
Jabloň rubín, 17.3.2017
Ovocná a okrasná školka Kozolupy. Paní je úžasná a vždycky mi řekne o té rostlině vše. A doporučí chutné odrudy. S jablkama je to těžké, z 10 stromů použitelný jen 1. Ale ty letní průsvitné jsou super.
Jabloň rubín, 17.3.2017
Nejlíp kde mi vždycky poradili, bylo zahradnictvi ve Vysokém Ujezde. Je to u Dobrichovic. a taky mi poradili Rubín. Švestky letos zkouším cacanske rodné, prý chuťově vynikající. A meruňku mám podle sousedů- velkopavlovickou. Má ji na zahradě... celý příspěvek >
Jabloň rubín, 17.3.2017
Připadá mi škoda dávat jen 1 druh...
Jabloň rubín, 17.3.2017
Koupila jsem si ji ve středu. Měli jsme ji na zahradě od dětství. A z 10 druhů nám chutnal jen tento a klasické letní průsvitné jablka zelené. O strom se nikdo nestaral a plodil jak blázen. Ale asi kvůli ne starání se, byly jablka docela malé. ... celý příspěvek >
Veletrhy v ČR s ovocnými stromy a vším?, 17.3.2017
Existuje u nás v ČR veletrh se stánky, kde se dají koupit ovocné stromky, borůvky, jahody apd? Prostě velký výběr od všeho?
Praha - západ sháním carmen a sunburst, 17.3.2017
Volala jsem do spousty zahradnictvi a řekli nemáme. Nevíme. A když mají tak na gisele. :-(
Praha - západ sháním carmen a sunburst, 16.3.2017
Samozřejmě chci koupit málé stromky.
Praha - západ sháním carmen a sunburst, 16.3.2017
Nemůžu sehnat nikde tyto 2 odrůdy. Nechci je na podnozi Gisela. Ale klasické velké stromy. Kde se dají sehnat? Třeba Praha, Beroun, Zbraslav apd
Neznáte tento druh jahody?, 29.1.2017
Letos je zahrádka už jenom na mě :-(bohužel a už mi děda neporadí... tak určitě přesadím jahůdky, aby se cítily jako doma a snad začnou plodit... už se těším na jaro.
Další diskuze:  6,  7,  8  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika