Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moravská jadernička, 18.8.2016
do kdy vydrží ve sklepě...já bych řekl, že tam vydrží nejdýl ze všech jablek. Pokud tam budete mít i jiné odrůdy tak si jadrničky nikdo ani nevšimne. Nebo proč si myslíte, že se přestala pěstovat?
Grilování na skle - nová dimenze, 17.8.2016
A proc ta tresen? Nestacil by ve vasem pripade ten stary prazec? :-)))
Proč rezaví cypřiš, 17.8.2016
No to by mne taky zajímalo, už jsem taky pár těch cyprišů vysadil a všechny dopadly stejně. Po čase začaly reznout a rezly a rezly až zrezly úplně.
Grilování na skle - nová dimenze, 17.8.2016
No super. Ale mám dvě otázky: 1:Proč tomu říkáte grilování? 2:  Není na to škoda třešně? Při složení vašich vrstev, co oddělují potravinu od ohně můžete klidně "grilovat" na starém pražci bez toho aby to mělo vliv na chuť.
Prosím určení názvu rostliny, 12.8.2016
A proč by to nemělo být možné? Teď je toho všude vidět plno, jak to kvete, ale spíš někde v příkopech a kolem potoků.
Prosím určení názvu rostliny, 12.8.2016
Kyprej vrbice
Pomoc s výběrem sekačky s pojezdem, 12.8.2016
Ze začátku sezóny jsem sekal po 4týdnech, teď po 6týdnech,...tak ono jde i o to na co tu zahradu máte. Vy ji máte jen na sekání trávy, protože jinak se to využít nedá, leda že po zahradě chodíte v gumákách. Já sekám v kratších intervalech, je to... celý příspěvek >
Divné houby nebo, rzi v mulčovací kůře?, 11.8.2016
Stačí sebrat vyhodit...no jestli je to opravdu kotrč (což podle fotky nejsem schopný povrdit), tak nevyhazovat, počkat jestli ještě nepoporoste (mívá velikost a vzhled květáku), pak teda sebrat, ale v žádném případě nevyhazovat!!!  Poučít v... celý příspěvek >
Grilování na skle - nová dimenze, 11.8.2016
No já bych měl ještě takovou inovaci pro milovníky té nové dimenze grilování na skle. Vyvalte si na zahradu sporák se sklokeramickou deskou a nemusíte se ošťarovat   s tím smrdutým nezdravým ohněm, prostě to plácnete rovnou na sporák,... celý příspěvek >
Pomoc s výběrem sekačky s pojezdem, 9.8.2016
Pokud tu travu nenechate moc prerust tak sekackou mate tu vasi plochu za hodinu posekanou. Typ vam neporadim, se v tom neorientuji, sekacky kupuji spis tak nahodnym vyberem. Ja bych si na tu vasi plochu poridil sekacku tak za sedm tisic a uplne by mi... celý příspěvek >
Pomoc s výběrem sekačky s pojezdem, 9.8.2016
No ja bych si tipnul, ze zadna bezna sekacka nezvladne v pohoee sekani jednou za mesic v mesicich kvetnu a cervnu, to bude trapeni. To zustante radsi u krovinaku. Jedine ze byste tam meli opravdu bidnou pudu a trava tam rostla fakt bidne.
Chci sehnat tento stromek a nevím co to je, 9.8.2016
Toho cisare jsme meli, je to uz par let co uschl, ale jestli si to jeste dobre pamatuji tak kvetl na jednoletem dreve, jak uz to broskve delavaji. No a je otazka jestli vse co kvete na te fotce je taky jednolete drevo?
Mam ted zklizenou Aronii a nevim zda je jedla, 8.8.2016
rozdíl jedlý/nejedlý/nechutný/jedovatý...no podle mne, když je to nechutné, tak je to nejedlé. Ale slyšel jsem, že existují všeliké uchýlky, třeba tzv. maso, kdy postižení požívají nechutné, ba i hnusné věci a ještě si v tom libují.
Co to je?, 8.8.2016
Ano, tato rostlina způsobuje typické čárovité krvavé šrámy, které se projevují palčivou bolestí. Později to může i dost svědit.
Mam ted zklizenou Aronii a nevim zda je jedla..., 7.8.2016
No, to je dotaz jak z pohádky O hloupé havířce. Jestli nevíte jestli je to jedlé tak to okoštujte, když to bude dobré, tak to bude jedlé.   I když... já jsem chutnou arónii ještě nikdy neviděl. Podle mne nejlepší co se dá s aronií udělat... celý příspěvek >
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika