Příspěvky uživatele - 151.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámé hrušky I, 8.11.2011
Další možností s ananasem v názvu by byla Ananaska Kutrejská.
Rok splněných přání, 6.11.2011
Díky Honzo, ale potřebuju najít někoho, kdo bude mít i Radanu, nebo něco co ještě nemám-novějšího z novošlechtění-Patria, nebo hrušku, která zatím jméno nemá, je pod pracovním číslem. Taky jsem si koupil rakytník, doufaje,že časem naroubuju... celý příspěvek >
Rok splněných přání, 6.11.2011
Nevím, pod jaký ovocný druh tento článek zařadit, protože obsahuje více ov. druhů, a pojednává o tom co se mi letos podařilo sehnat.Zařadil jsem ho pod broskvoně, protože začnu jimi.Jsem spíše začínající ovocnář, s malou zahradou, s relatívně malým... celý příspěvek >
Neznámé hrušky I, 4.11.2011
Pak by to mohla být odruda Thirriotová.Aromatická, voňavá, hladká,stará francouzká odruda.
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 3.11.2011
Školka ze Střílek hodně tratí tím, že zákazník, který u nich nikdy neobjednával, tudíš ho majitel nekontaktuje mailem, neví zda firma vůbec existuje.Stránky jsou, ale se zastaralou nabidkou.Buď na tom majiteli nezáleží, nebo má přezpříliž zákazníku.
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 3.11.2011
Když pominu, že jsem od něho obdržel jednu švestku už suchou, kůru zkrabatělou, tak ostatní některé výpěstky byly slabé, nedůživé,a neobstály by podle norem o prodeji ov. stromků.Kdyby byly stromky v řádném stavu, tak bych si dovedl přectavit cenu... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 3.11.2011
Je Kubacek ještě na netu?Protože pokud jo jeho nové stránky mi jaksi unikají.Poslední aktualizace jeho stránek sahá do roku 2008-09.Naposledy před rokem rozesílal nabídku přez mail, ale už dlouho jsem o něm neslyšel.Jeho kvalita výpěstků se rovnala... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 3.11.2011
Za "200" snad Jelinkovou williamsovou.Normální stromek na jakékoli podnoži za 120-130KČ.Nesmíte kupovat v Hornbachu, ale zajít do zahradkářství, nebo na netu.
Neznámé hrušky I, 3.11.2011
Ano, když jsem uviděl snímek, svádělo to k Bohemice, už podle tvaru, a odstínu slupky, ale to je nová odruda.Takže by to mohla být Charneuská, která byla použita, jako jeden z rodičů při šlechtění, a vzniku Bohemicy.
Neznámé hrušky I, 2.11.2011
Kdoule
Neznámé hrušky I, 2.11.2011
Nemá jadérka asi proto, protože hrušky jsou cizosprašné, a při kvitnutí nemá opylovače, a můžou vzniknout i bez nich-partenokarpicky.
Neznámé hrušky I, 1.11.2011
Avrašská-Sklízí se od počátku září, k jídlu dozrává postupně od konce září až do konce řijna.V běžných skladech ovoce dlouho nevydrží, je určeno k rychlé spotřebě-tolik citace o odrudě z časopisu Zahradkář.Na obrázku je kropenaté líčko.Silně... celý příspěvek >
Neznámé hrušky ll, 1.11.2011
Taky by to mohla být Alfa, když né Avrašská, kterou za ní často zaměnují, i když vznikla z volného sprašení odrudy Avrašská.Alfu mám, ale ještě nerodila, údajně má být dost aromatická.
Slivon althanova opelovac, 31.10.2011
Vy s tím naděláte štráchy.Níkdy jsem nehledal opylovače k většině ov. stromků.Mám vysazeno pár slivoní, hrušky,jablka, a jiné ov. druhy, však se cizosprašné, i samosprašné vždy opýlily.Nějaký kompatibilní pyl se vždy najde, třeba i od sousedů.
Sladká jablka, 31.10.2011
Však taky Starking Delicious x Matčino dali vzniknout odrudě Nabella, jejiž kvalitu nemohu z letošního prvního jablíčka ještě posoudit.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika