Příspěvky uživatele - 232.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vysokou trávu zvládají sekačky za 30-35 tisíc? Honda, Husqarna apod, 2.5.2011
Zas tak hrozné to s vlhkostí není, na povrchu půdy je naštěstí sucho. Poslední dobou jsem sekal trávu jen občas, někdy jen 2x za rok a moc se mi to nelíbilo. Ale vzhledem k tomu, že jsem pořád něco překopával, dělal kanalizaci, vodu, chodníky a... celý příspěvek >
Jak vysokou trávu zvládají sekačky za 30-35 tisíc? Honda, Husqarna apod, 2.5.2011
"Bohužel" mě nebaví každý týden. Optimum je jednou za 14 dní až tři týdny. Navíc je u nás docela vlhká půda, takže tráva nestrádá ani v létě. Sekání bude na pozemku cca 3000m2, na kterém bude asi tak 40 stromků, keře a pár zídek. Počítám že sekaná... celý příspěvek >
Jak vysokou trávu zvládají sekačky za 30-35 tisíc? Honda, Husqarna apod, 1.5.2011
S mulčovačem a bubnovou sekačkou trochu zkušeností mám, ale zajímalo by mě, jak vysokou trávu zvládne bez problémů sekačka ve "vyšší" cenové kategorii.  Třeba Honda HRD 536 C3 HXE a nebo Husqvarna W 53 CSB  
Zbytek postřiku s discusem, mohu použít na švestku nebo třešeň?, 29.4.2011
Po postříkání jabloní mi zbylo trochu calypsa smíchaného s discusem. Mohu postříkat švestku nebo třešeň tímto mixem? Díky. Z.
Kaménkovitost hrušní, 29.4.2011
Také by mě zajímalo, jak se jí zbavit, anebo ji alespoň potlačit. Díky.
Mech, 28.4.2011
A nevíte náhodou jestli se může stříkat spolu s discusem a calypsem?
Mech, 27.4.2011
Vadilo by, kdybych tento týden postříkal kmeny jabloní zelenou skalicí proti mechu?  A ještě bych se chtěl zeptat, zda zelená skalice vadí listům. Díky. Z.
Sauna svépomocí, 27.4.2011
Nejprve se to chce rozhodnout, jestli bude stavba zděná anebo roubená. Roubená bude mít oproti zděné s tepelnou izolací větší tepelné ztráty, ale v případě topení dřevem jednou týdně bych to neřešil. Roubená je pro amatéra mnohem složitější na... celý příspěvek >
Ořešáky versus smrčkový plot a jabloně, 1.4.2011
Když voják, tak minimálně plukovník, jinak bych to nebral  :-) Probírka živého plotu není nic složitého, vezmete motorovku, oříznete pár větví a hned jste u kmenu. A vzhledem k tomu, že plot roste ve dvou řadách, tak nehrozí při probírce ztráta... celý příspěvek >
Ořešáky versus smrčkový plot a jabloně, 31.3.2011
Je to ale věčná škoda a vůbec mě to netěší.
Ořešáky versus smrčkový plot a jabloně, 31.3.2011
Díky. Vyrobím tedy nejdříve kompost z hnoje, slámy a hlíny, protože trávu mulčujeme a zbytky z kuchyně to nevytrhnou.  A výsadbu odložím na příští podzim.
Ořešáky versus smrčkový plot a jabloně, 31.3.2011
Tak to jste mě vůbec nepotěšili. Zřejmě se ořešáků budeme muset vzdát, protože na takové rozestupy nemáme místo. Nedá se nic dělat .
Sauna svépomocí, 30.3.2011
Zahrádkáři zřejmě nesauní :-) Téma je staré, ale kdyby se někdo zajímal o stavbu tak mohu poradit. Jednu jsem si před pár roky postavil.
Ideální velikost jámy a množství hnoje pro sázení ovocných stromků a rybízů, 30.3.2011
Kompost bohužel nemám. Jenom hnůj a ornici. Nebude lepší namíchat hnůj s ornicí a nechat to odležet do přístího roku na kompostu? Sadil bych tedy až příští rok.
Ideální velikost jámy a množství hnoje pro sázení ovocných stromků a rybízů, 30.3.2011
Kolik hnoje byste namíchal s hlínou do takové misky a rozlišoval byste mezi jednotlivými typy stromů, nebo to udělal pro všechny stejně? Díky za rady. Z.
Další diskuze:  6,  7,  8  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika